Rolluiken - van Vugt rolluiken en zonwering 2018

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Rolluiken

heroal mini e;


Mini rolluiken

Heroal dubbelwandig geïsoleerd  aluminium profielen met buitengewone eigenschappen de beste bescherming tegen ongewenste invloeden van buitenaf zoals weersinvloeden als koude en warmte en denkt u eens aan geluidsísolatie en inbraakpreventie.Doordat  onze rolluiken standaard voorzien worden van speciale optrekveren wordt opduwen van buitenaf onmogelijk gemaakt.

Rolluiken kunnen zowel handmatig als elektrisch bediend worden en zijn leverbaar in vele verschillende kleuren en kast vormen.

klik hier voor product folder

Schaarhekken


Mansergas staalverzinkte schaarhekken, van oudsher degelijke en betrouwbare afsluitingen op plaatsen waar slechts geringe hoogte is. De ideale afsluiting als beveiliging voor een pui en onder een luifel wanneer inbouw van de oprolling van een rolluik niet mogelijk is.

Steeds vaker worden schaarhekken toegepast in slaapkamers met openslaande deuren. Slaapt u ook met de deur open en ziet u liever geen ongewenste gasten naast uw bed. U trekt eenvoudig het schaarhek achter de gordijnen vandaan, op slot en veilig slapen.

Klik hier voor product folder

schaarhek garage
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu